040 606 928 (Edvin Lovrin) ali 041 334 234 (Filip Mahne) info@ventilsi.si

Ventilsi – Božični večer

Ventilsi posvečamo našo novo pesem vsem ljudem dobrega srca, ki v sebi dobro in pozitivno mislijo…in vsem, ki jim ne bomo mogli voščiti osebno. Naj Vam bodo prazniki, ki so pred vsemi nami veseli in naj se stopijo z vsakdanom tudi v letu 2018. Srečno in veselo…

Ventilsi:
Filip Mahne (vokal, kitara)
Edvin Lovrin (bobni)
Danijel Možina (vokal, klaviature)
Leon Strnad (vokal, kitare)
Janez Rutar (bas kitara)

Posebna zahvala gre Sandiju Čekadi za ves trud pri snemanju.

(ps.: na snemanju sem namensko uporabil nekaj kitarskih efektov od mojega prijatelja in vrhunskega glasbenika Mirana Fakina, ki ga žal ni več med nami…tako, da bo nekaj njega še naprej nosila tudi ta pesem…Leon)

Besedilo in glasba: Leon Strnad

Snemanje in montaža videa: Patrik Lovrin

Novo ime!

Po mnogih letih delovanja so se tudi nam Ventilčki izrabili. Ker to ni razlog za konec smo se odločili za zamenjavo novih Ventilov in vas pozdravljamo z novim imenov Ventilsi.

Snemanje televizijske oddaje UJEMI SANJE v termah Dobrna

dav

Utrinki iz snemanja televizijske oddaje UJEMI SANJE, katere smo se udeležili kot spremljevalna skupina Vili Resnika.

Shod Jasen Ventili in Vili Resnik

dav

Kresovanje v Citi Baru Razgor, Vili Resnik in Ventilčki

WP_20160430_23_44_27_Pro

Pustno rajanje 2016 v Dolenji vasi

WP_20160206_19_49_42_Pro 2

V soboto 6.2.2016 smo Vili Resnik in Ventili zaigrali v Dolenji Vasi. Fantastično vzdušje in odlična publika, super je bilo!

Ventili band (Ventilčki) – Maškara

VENTILI smo se preoblekli v šeme – preoblekli pa smo tudi našo pesem “Maškara”, jo posodobili, poneumili… jo namaškarali tako, da bo res prava ŠEMA!
Za pravi pustni “sound” smo na pomoč poklicali baritonista Grego Logarja, trobentača Tonija Novaka in harmonikaša Zorana Kinkelo – Mežnarja. Mi Ventili pa itak: Filip, Edvin, Mitja, Janez, Leon.
V dvorani v Zabičah so se na snemanju videospota gužvale Koćanske šeme, Vrbovske šeme in pa Hrušiški škoromati. Glavni igralec Peter Ivančič – “legenda” je za snemanje videospota žrtvoval svoje prelepe kodraste lase, porabil ves mamin lak za lase in prosimo ga, da vrne škarje Danilotovi ženi.
Posebna zahvala gre restavraciji GRILL DANILO iz Ilirske Bistrice.

ŽIVELE ŠJME 2016!!!